Welkom bij Scouts & Gidsen St-Kwinten Linden!
Wij zijn een middelgrote, gemengde, moderne scoutsgroep uit Linden, bij Leuven. Bij ons kan elk kind of jongere terecht die in zijn of haar vrij tijd meer wil doen dan computerspelletjes spelen of competitiesporten alleen. Bij ons krijg je echte scouting: puur en onversneden! Elke zondag van 14u tot 17u organiseren wij sociale activiteiten voor onze leden. De afgelopen jaren is onze groep enorm geëvolueerd, van nieuwe lokalen over nieuwe groepsleiding tot deze vernieuwde website.

Snel naar: Kalender - De Goeien Indruk - Lokalen huren

Nieuw bij onze scouts? Leer ons kennen!
Op zondag 25 september begint het nieuwe scoutsjaar! De scoutsvergadering vangt aan om 14 uur aan de scoutslokalen en sluit om 17 uur. Om 17 uur is er een barbecue voor alle leden en ouders.
 
Het lidgeld van Scouts & Gidsen Sint-Kwinten bedraagt 45 euro voor het eerste kind, en 40 euro voor het tweede en elk volgend kind, te storten op (BE20) 734-3570229-56. 
 

Nieuwe leden schrijven zich online in (klik op 'Word Lid' bovenaan). Reeds bestaande leden hoeven niets te doen!

 
Tussen 30 augustus en 15 september (het precieze moment hangt af van geplande vakanties) zal de leidingsploeg de jaarlijkse inschrijvingen aan huis doen. Hierbij doen ze een kennismakend gesprekje, leggen ze alles goed uit, en krijgen de ouders de kans om vragen te stellen en opmerkingen te maken. Wenst u uw kind niet meer in te schrijven, gelieve dan te e-mailen naar groepsleiding@st-kwinten.be, dan kunnen we uw zoon of dochter uitschrijven. Heeft de leiding van uw kind niets laten weten voor het kennismakend gesprek vóór 10 september, stuur dan een mailtje naar leiding@st-kwinten.be en dan komen we graag bij u langs!
 
De effectieve inschrijving verloopt (zoals steeds) online, via deze website.
 

Nieuw en nog niet ingeschreven voor 1/09/2016?
Stuur dan een mailtje naar leiding@st-kwinten.be voor de inschrijving aan huis.

 

Voorlopige* kampdata

  • Kapoenen: 2-6 juli 2017
  • Kabouters, welpen: 22-29 juli 2017
  • Jonggivers: 20-29 juli 2017
  • Givers: derde en vierde week van juli (buitenlands kamp)
  • Jin: juli (buitenlands kamp)

* Deze data kunnen nog een paar dagen verschuiven.