Zomerkampen 2018

  • De data voor de zomerkampen 2018 kan u hier vinden:
  • Kapoenen: zondag 1/07 (namiddag) t.e.m. donderdag 5/07 (namiddag)
  • Kabouters + welpen: zaterdag 21/07 (middag) tem zaterdag 28/07 (middag)
  • Jonggivers: donderdag 19/07 (middag) tem zaterdag 28/07 (middag)
  • Givers: nog geen data vastgelegd

Sint-Kwinten Superprestige 2017

 

Inschrijvingen 2017-2018

Alle leden die dit jaar reeds lid waren van onze scoutsvereniging zijn volgend jaar automatisch terug ingeschreven. Gedurende de eerste helft van september zal de nieuwe leiding langskomen op huisbezoek om zich voor te stellen en om info te geven over het nieuwe scoutsjaar. Het nieuwe scoutsjaar zal beginnen zondag 24/09 om 14u.

Nieuwe leden die zich wensen in te schrijven kunnen dit doen vanaf 1 september. Dit kan via contact > Inschrijven 2017-2018. Dit geldt voor alle leden behalve kapoenen (geboortejaar 2010-2011). Bij de kapoenen zullen we net als vorig jaar jammer genoeg weer moeten werken met een ledenstop daar wij te weinig leiding hebben voor het grote aantal kapoenen die zich graag bij onze scouts willen voegen. 

Wie een nieuwe kapoen wil inschrijven kan dit als volgt doen. Vanaf 1 september 12u zal kan u zich voorinschrijven via contact > voorinschrijving kapoenen. Inschrijven zal mogelijk zijn van 1 september 12u tem 15 september 24u. Indien er een teveel aan kapoenen zich inschrijft via deze voorinschrijving zullen we leden selecteren op basis van volgende criteria: broers en zussen van reeds bestaande leden krijgen voorrang, het is dan ook heel belangrijk dit duidelijk bij de voorinschrijving te melden (deze voorrang geldt enkel voor wie zich inschrijft vóór 15 september!). Daarna zullen de plaatsen opgevuld worden met kapoenen die zich al eerste ingeschreven hebben. Na 15 september zal iedereen een mailtje krijgen met het nieuws of er al dan niet plaats was voor zijn/haar kind. Leden waarvoor er geen plaats meer was zullen op een wachtlijst geplaatst worden en kunnen zich hopelijk in de loop van het jaar nog bij onze kapoenengroep voegen. Wij hopen op jullie begrip voor deze ledenstop.

Als je meer info wilt of als je nog vragen hebt, aarzel niet om een mailtje te sturen naar groepsleiding@st-kwinten.be dan helpen wij u graag verder.